Dikkat çeken yerel seçim kulisi: İstanbul için iki aday daha gelebilir!


Google News

Yayınlama: 3 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Seçimler yaklaşırken son dakika bir yerel seçim kulisi dikkatleri üzerine çekti: İstanbul için iki aday daha gelebilir! İşte detaylar...

İstanbul'da AKP'nin adayı Murat Kurum ve CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında bir yarış olacak. İstanbul yerel seçim sonuçlarına ilişkin haberlerde, özellikle AKP'den oy alabilecek partilerin adaylarının ve kampanyalarının önemli olduğu belirtiliyor. Saadet Partisi ve Demokrat Parti, AKP tabanından oy alma potansiyeline sahip olduklarını düşünerek İstanbul'da aday çıkarmak için hazırlıklarını yapıyorlar. Saadet Partisi, daha iddialı bir aday ve güçlü bir kampanya yürütmeyi planlıyor. Demokrat Parti ise İstanbul'da aday çıkarmalarının İmamoğlu'na katkı sağlayacağını düşünüyor. Bu seçimlerde partiler arasında daha fazla saygı gösterilmesi gerektiği konusunda uyarılar yapılıyor.

Son anket sonuçlarına göre, İstanbul'da AKP'nin adayı Murat Kurum'a oy verenlerin oranı %40.6, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'na oy verenlerin oranı ise %38.7 olarak belirlenmiştir [6]. Bu sonuçlar, seçimlerin oldukça çekişmeli geçeceğini göstermektedir.

Özetlemek gerekirse, İstanbul'da yapılacak olan yerel seçimlerde AKP'nin adayı Murat Kurum ve CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu arasında bir yarış olacak. Saadet Partisi ve Demokrat Parti gibi partilerin aday çıkararak oy potansiyelini artırmayı hedeflediği görülüyor. Son anket sonuçlarına göre, seçimlerin oldukça çekişmeli geçeceği öngörülmektedir.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

yerel seçiim AKP CHP SAADET partisi Demokrat Parti