Denizbank'tan günü kurtaran mini ödeme! Başvuranlara 5000 TL şipşak ödenecek


Google News

Yayınlama: 8 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Bankalar emekli müşterilerine destek olmaya devam ediyor. Denizbank anında 5 bin TL ödeme yapacak! Tüm detaylar haberimizde.

Bankalar emekli müşteri potansiyelini artırmak için çalışmalarını sürdürürken, Denizbank'tan da güzel haber geldi.

Denizbank, emekli müşterilerine anında 5 bin TL ödüyor!

Tüm detaylara haberlerimizden ulaşabilirsiniz.

DENİZBANK ANINDA 5 BİN TL ÖDEME

Bankalar, emekli müşteri potansiyelini artırmak ve emeklilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kampanyalarını sık sık duyurmaya devam ediyor.

Denizbank, emekli maaşını bankaya taşıyan ve üç yıl boyunca bankada kalmayı taahhüt eden müşterilerine 5.000 TL ödeyecek.

Başvuru işlemleri bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı ve Denizbank iletişim numarası üzerinden yapılabilmektedir.

Emekli vatandaşların 0850 222 0800 numaralı telefonu aramaları yeterlidir.

Denizbank, emekli maaşını bankaya taşıyan ve üç yıl bankada kalmayı taahhüt eden müşterilerine nakit promosyon ödemelerinin yanı sıra birçok avantaj sunuyor.

Bu sayede emekliler düşük faizli kredi kartlarından, ücretsiz para transferi işlemlerinden, giyim ve gıda harcamalarında indirimli alışveriş fırsatlarından da yararlanabiliyor.

Emeklilik taşıma işlemleri e-Devlet sistemi üzerinden yapılabildiği gibi banka üzerinden de yapılabilmektedir.

Emekli maaşlarını 31 Aralık 2013 tarihine kadar bankaya aktaran emekliler, maaş baremlerine göre aşağıdaki ödemelerden yararlanacaklar; 3 bin 500 TL'ye kadar emekli aylığı alanlara 3 bin TL, 3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3 bin 500 TL, 7 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında emekli maaşı alanlara 4 bin 500 TL, 10 bin TL ve üzeri emekli maaşı alanlara ise 5 bin TL ödeniyor. 


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.