DEM Parti'den flaş açıklama: 'Hiçbir hileye izin vermeyeceğiz'


Google News

Yayınlama: 4 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Oy kullanma işlemleri sırasında yaşanan usulsüzlük iddiaları hakkında açıklama yapan DEM Parti, 7’den 70’e herkesi sandıklara gitmeye, iradesine sahip çıkmaya çağırıyoruz dedi.

DEM Parti, ülke genelinde oy kullanma işlemleri devam ederken sandıkta hile ve yasak ihlalleri hakkında açıklama yapmıştır. Parti, herkesi sandıklara gitmeye ve iradesine sahip çıkmaya çağırmaktadır. Ayrıca, iktidar partisi lehine birden fazla sandıkta oy kullanmaya çalışan kamu görevlilerinin tespit edilip haklarında suç duyurusunda bulunulduğu da duyurulmuştur.

DEM Parti'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, sandık görevlileri, müşahitler, milletvekilleri ve yöneticilerin sandıkların başında olduğu belirtilmiştir. Sahte seçmen oyunuyla ilgili daha önce yapılan tespitlerin kamuoyuyla paylaşıldığı ifade edilmiştir. Bugün de sandık başındaki görevliler ve halkın sahte seçmenleri suçüstü yakaladığı ve belgelediği belirtilmiştir.

Parti görevlileri, iktidar partisi lehine birden fazla sandıkta oy kullanmaya çalışan devlet görevlilerini tespit etmiş, bu durumu tutanak altına almış ve haklarında suç duyurusunda bulunmuştur.

DEM Partisi, hiçbir hileye izin vermeyeceklerini ve halkın iradesinin her türlü hileyi boşa çıkaracağını vurgulamaktadır. 7’den 70’e herkesi sandıklara gitmeye, iradesine sahip çıkmaya ve sandıkları korumaya çağırmaktadır.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.