Bursa'da yangın tüpüyle saldırı olayında yeni gelişme


Google News

Yayınlama: 8 ay önce

Son güncelleme: 8 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Bursa'da yangın tüpüyle saldırı olayında yeni gelişme yaşandı şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Bursa Valiliği, kentte kamu güvenliğine gölge düşüren kişilere yönelik operasyon yapıldığını duyurdu.

Valilik, Bursa'daki magandaların ortalığı karıştırdığı haberiyle ilgili açıklama yaptı.

TOPLAM 10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bir vatandaşımızın yangın söndürücü püskürtmesi, motosikletli insanların yanından geçerken başka bir vatandaşımıza kuru tabancayla ateş etmesi, durakta bekleyen bir vatandaşa pet şişe ve sıvı atması olaylarıyla ilgili olarak kasten yaralama ve genel güvenliği tehlikeye atma suçlarından toplam 10 kişi gözaltına alınmış, Açıklamada şöyle denildi.

Görüntüleri ortaya çıkan ve polis ekiplerinin çalışmasıyla 11 Temmuz'da Eski Stadyum Caddesi'nde gerçekleştiği belirlenen olay da gün ışığına çıkarıldı. Ö.Z.'nin kuru bir suyla vurulduğu ve banktaki kadına sıvı atıldığı olayla ilgili olarak B.A. (20), E.M. (17) ve E.N. (17) gözaltına alındı.

Videoda da yayınlanan ve 18 Ağustos'ta Eski Stadyum Caddesi'ndeki otobüs durağında meydana gelen yangın söndürücü olayı da açıklığa kavuşturuldu.C.B.

S.A. (20) B.Ö. (20) Ö.G.(20) Y.T (21) İ.M. (21) F.M. (19) ve B.S. (17) üzerine yangın tüpü püskürtülmesi olayıyla ilgili olarak 1'i 1 yaşın altında 7 kişi gözaltına alındı.

Yangın söndürme olayıyla bağlantılı olarak gözaltına alınanların, skandal görüntüleri kaydeden kişilerin kasten yaralama ve genel güvenliğini tehlikeye atma iddiasıyla adliyeye sevk edildi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Bursa