BBP Sivas Belediye Başkan adayı açıklandı


Google News

Yayınlama: 3 ay önce

Son güncelleme: 3 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Sivas Belediye Başkan adayının Adem Uzun olduğu açıklandı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Sivas İl Teşkilatı tarafından yapılan temayül yoklaması, Sivas'ın tüm mahallelerinde yapılan kapsamlı anket çalışmaları ve Genel Merkezde gerçekleştirilen mülakat süreçlerinin ardından, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Sivas Belediye Başkan adaylarının Dr. Adem Uzun olduğu duyuruldu.

BBP Genel Merkezi'nde yapılan toplantıda, Genel Başkan Mustafa Destici başkanlığında, Genel Başkan Yardımcıları, MKYK üyeleri, Sivas İl ve İlçe Başkanlarıyla birlikte aday belirleme çalışmalarının tamamlandığı açıklandı. Dr. Adem Uzun'un Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı olarak açıklandığı belirtildi.

Aday belirleme sürecinde gösterilen birlik, beraberlik, nezaket ve olağanüstü emekler için her iki adaya da teşekkür edildi. Özellikle aday adayı Cengiz Görgen'in bugüne kadar gösterdiği samimi gayretler ve partinin çeşitli kademesindeki katkıları için teşekkür edildi.

Büyük Birlik Partisi olarak, Genel Başkan Mustafa Destici önderliğinde tüm unsurlarla birlikte Sivas Belediyesi'ni kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtildi.



Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Son dakika haberler