Arda Güler ve Semih Kılıçsoy uyarısı! Macaristan maçı sonrası seslendi: Montella'nın o hayali için...


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Spor Haberleri - A Milli Takım'ın Macaristan'a 1-0 mağlup olduğu hazırlık maçının ardından Vincenzo Montella'ya dikkat çeken bir uyarı geldi. Semih Kılıçsoy hakkında verilen karar ise bir kez daha gündem oldu.

A Milli Takım, Macaristan'a karşı hazırlık maçında 1-0 mağlup oldu. Maçta Arda Güler'in oyuna sonradan girmesi ve Semih Kılıçsoy'un kadroda olmaması çok konuşuldu.

Macaristan'ın tek golü, Başkent Budapeşte'deki Puskas Arena'da oynanan maçta 48. dakikada Szoboszlai (P) tarafından kaydedildi.

Arda Güler, ilk 11'de yer almadı ancak 61. dakikada oyuna dahil oldu ve toplamda 3 şut girişiminde bulundu. Performansıyla dikkat çeken Arda Güler için sosyal medyada Vincenzo Montella'nın daha fazla süre vermesi gerektiğine dair paylaşımlar yapıldı.

Öte yandan, Semih Kılıçsoy'un Ümit Milli Takımı'nda yer alması konusundaki tartışmalar, hücum hattının gösterdiği performansın ardından daha da arttı. Semih Kılıçsoy, Ümit Milli Takım'ın Gürcistan'ı 2-1 mağlup ettiği maçta da bir gol atmıştı.

Uğur Meleke gibi Hürriyet yazarları, Macaristan-Türkiye maçının ardından Arda Güler ve Semih Kılıçsoy konusunda Vincenzo Montella'ya önerilerde bulundu.

Montella'nın hayalinde genç bir kadroyla Avrupa'nın en değerli 10. milli takımı olan Türkiye'nin Euro 2024'e gidebilmesi bulunuyor. Montella'nın bu gençlerle birlikte büyüyebileceğine inandığı bir teknik direktör olduğu belirtiliyor.

Maçta Türkiye'nin oynadığı dinamik futbol, Montella'nın takımının tarzı olarak göze çarptı. Ancak son vuruşlarda etkili olamadık. Semih Kılıçsoy'un Ümit Milli Takımı'na gönderilmesi ise anlamsız görüldü.

Montella'nın hayalinde 2014 Dünya Kupası üçüncüsü Hollanda'nın stratejisinin olduğu düşünülüyor. Hollanda, Van Gaal'in direkt oyunuyla İspanya ve Brezilya'ya karşı üstünlük sağlamıştı.

Türkiye'nin daha iyi bir performans gösterebilmesi için bazı değişikliklerin yapılması gerektiği düşünülüyor, örneğin sağ bekte Barış'ın oynaması ve on numarada Arda'nın görev alması gibi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Milli Takım Arda Güler Semih Kılıçsoy