Ahmetcan Kaplan'dan dikkat çeken performans! UEFA da paylaştı


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Spor Haberleri - Trabzonspor altyapısından yetişen ve Ajax'a transfer olan Ahmetcan Kaplan, dün akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 turunda oynanan Ajax - Aston Villa maçına performansıyla damga vurdu.

Ahmetcan Kaplan, Trabzonspor altyapısından yetişen ve 2022-2023 sezonunda 9.50 milyon euro karşılığında Ajax'a transfer olan bir futbolcudur. Dün akşam oynanan Ajax - Aston Villa maçında UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 turunda gösterdiği performansla dikkat çekti. 21 yaşındaki stoper, bu sezon ilk kez çıktığı Avrupa maçında 8 ikili mücadele, 3 top, 3 hava topu ve 3 pas arası top kazanma ile oynadı. Ayrıca, %94'lük pas isabet oranıyla da dikkat çekti [1].

Ahmetcan Kaplan'ın transferi, Trabzonspor için önemli bir ekonomik getiri sağlamıştır. Hollanda ekibi Ajax, Ahmetcan Kaplan'ın performansından memnun kalmış ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Aston Villa ile oynanan maçta gösterdiği performansı beğeni toplamıştır [1].

Ahmetcan Kaplan, bu sezon Ajax formasıyla sadece 3 müsabakaya çıkmıştır. Uzun süreli bir sakatlık yaşadığı için maçlarda sınırlı süre almıştır.

Ahmetcan Kaplan'ın performansı UEFA tarafından da takdir edilmiştir. Maçın ardından UEFA resmi sosyal medya hesabından Ahmetcan Kaplan ile ilgili bir paylaşım yapılmıştır. Paylaşımda, genç yıldızın Leon Bailey'in çektiği şuta müdahalesinin görseli Ahmetcan Kaplan'dan blok notuyla paylaşılmıştır.

Ahmetcan Kaplan, Trabzonspor altyapısından yetişen ve Ajax'a transfer olan genç bir stoperdir. Performansıyla dikkat çeken Ahmetcan Kaplan'ın kariyeri futbolseverler tarafından yakından takip edilmektedir.

Kaynaklar:
'Ahmetcan Kaplan'dan dikkat eken performans! UEFA da paylat ...
'Ajax'a transfer olan Ahmetcan Kaplan, kulp tarihine geti - ...
'AHMETCAN KAPLAN KMDR? | Ahmetcan ka yanda, nereli, hangi ...
'Ahmetcan kimdir, ka yanda, nereli? Ahmetcan Kaplann ...
'Ajax Ahmetcan Kaplan' istiyor - Spor Haberleri
'Son dakika... Avrupa kulpleri Ahmetcan Kaplan' izliyor - Spor ...
'Trabzon'un son harikas Ahmetcan Kaplan'
'Trabzonspor'da vitrindeki yeni isim Ahmetcan Kaplan - Trabzonspor ...
'Trabzonsporun gen yldz Ahmetcan Kaplan bu sizlerle ...


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

UEFA Konferans Ligi Ahmetcan Kaplan Ajax