Abdullah Avcı: Bir sene içinde çok olmayacak şey bir maçta başımıza geldi


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de Corendon Alanyaspor'a 3-1 kaybetti. Ligde 3 maç sonra kaybeden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı yenilgiyi değerlendirdi.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 28. hafta kapanış maçında Corendon Alanyaspor'a konuk oldu. Maçı Trabzonspor 3-1 kaybetti ve puan farkını artırma şansını değerlendiremedi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, mağlubiyeti beIN SPORTS'a değerlendirdi. İlk yarıda iyi oynadıklarını ancak 2-0 geride kapattıklarını belirtti. Avcı, maçın içinde bir gol bile bizi ortak yapabileceğini söyledi. Ancak fırsatları değerlendiremediklerini ve rakibe de fırsat verdiklerini ifade etti. Avcı, maçın bütününde hak etmedikleri bir sonuç aldıklarını ve bu dalgalanmaların olabileceğini söyledi. Ayrıca Alanyaspor'u tebrik etti ve Fatih hoca için başarılar diledi. Avcı, Trabzonspor'un güçlü oyununu sürdüreceklerini ve bu dalgalanmaların zaman zaman olabileceğini belirtti. Lig ve Türkiye Kupası hedeflerinin devam ettiğini vurguladı.

Abdullah Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılarında bir organizasyon takımı olduğunu belirtti. İlk yarıda istedikleri gibi baskılı bir oyun sergilediklerini ve fırsatlar yakaladıklarını söyledi. Ancak rakibin ilk çıktığında yanlış baskıya gittiklerinde gol yediklerini ifade etti. Avcı, istatistiklere göre ilk yarıda üstün olduklarını ancak mağlup girdiklerini belirtti. İkinci yarıda zaman zaman oyundan kopuşlarının olduğunu ve geçişler verdiklerini söyledi. Avcı, maçta şanssızlıklar yaşadıklarını ve bunun üzerine kafa tutacaklarını ifade etti.

Abdullah Avcı, Paul Onuachu'nun eksikliğini hissettiklerini ancak uzun zamandır takımda olmadığını belirtti. Avcı, maçın 60 dakikalık bölümünde tamamen üstün olduklarını söyledi. Daha iyisini yapmak için çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Avcı, ligde ve kupada hedeflerinin içinde olduklarını ve bu mağlubiyete rağmen kendilerini karalamayacaklarını ifade etti.

Kaynaklar:
Trendyol Sper Lig Fikstr ve Puan Cetveli TFF
Trendyol Sper Lig Ma zetleri ve Golleri | beIN SPORTS
Trendyol Sper Lig 2022/2023 Sezonu | beIN SPORTS


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.