A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella konuştu!


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

A Milli Futbol Takımı'mız hazırlık maçında Macaristan ile kozlarını paylaşacak. Millilerin teknik direktörü Vincenzo Montella zorlu mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Vincenzo Montella'nın Açıklamaları:


Milli Futbol Takımı'mızın teknik direktörü Vincenzo Montella, Macaristan ile yapacakları hazırlık maçı öncesi bir dizi açıklama yaptı. Montella, takımın son dönemdeki çalışmalarının iyi olduğunu belirtti ve önlerindeki iki önemli hazırlık maçına odaklandıklarını ifade etti. Macaristan'ın son 20 maçında sadece 3 kez yenildiğini ve İngiltere ile Almanya gibi güçlü takımları yendiklerini dile getiren Montella, yarınki maçta sonuca değil takımın gelişimine odaklanacaklarını vurguladı.

Montella, bütün kararlarını taktiksel verdiğini ve formaların rengine göre karar vermediğini açıkladı. Semih Kılıçsoy'un Ümit Milli Takım'a gitmesiyle ilgili soruya ise Montella, Semih'in henüz bir yılı tamamlamamış bir oyuncu olduğunu ve Ümit Milli Takım'ın da A Milli Takım'ın bir parçası olduğunu belirtti. Montella, genç futbolcuların strese girmemesi için rahat bir ortam hazırlamaları gerektiğini ve formaların rengine göre karar vermediğini dile getirerek Beşiktaş taraftarının endişelenmemesini istedi.

Macaristan'ın teknik direktörü Marco Rossi'yi tanıdığını ve dostluklarının devam ettiğini söyleyen Montella, bu maçın takım için iyi bir sınav olacağını ifade etti. Macaristan'ı taktiksel olarak gelişmiş bir takım olarak tanımlayan Montella, uzun süredir aynı hocayla çalıştıklarını ve hücumda ve savunmada farklılık gösterebildiklerini belirtti. Ayrıca, Avrupa Şampiyonası'nda 5 İtalyan hocanın olacağını ve Macaristan'ın da İtalyan bir teknik direktöre sahip olmasının kendisi için bir antrenman niteliği taşıdığını ifade etti. Montella, takımın gösterdiği duruşla ülkedeki herkesi mutlu etmeyi hedeflediklerini vurguladı ve her akşam uyumadan önce hayaller kurduğunu belirtti.

Zeki Çelik'in Açıklamaları:


Milli Futbol Takımı'nın oyuncularından Zeki Çelik de maç öncesi açıklamalarda bulundu. 4 aydır milli maç oynamadıklarını ve bütün arkadaşlarının bu maça gelmekten büyük keyif aldığını ifade eden Çelik, umarım güzel bir performans sergileyeceklerini dile getirdi. Takım arkadaşlarının birbirlerini özlediğini ve ortamın çok iyi olduğunu belirten Çelik, antrenmanlarda EURO 2024 için bu kadroda yer almak için mücadele ettiklerini söyledi.

Çelik, De Rossi'nin takıma katılmasından sonra daha mutlu olduğunu ve daha fazla oynamaya başladığını ifade etti. EURO 2024'te oynamanın kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Çelik, daha fazla oynayarak mutlu bir şekilde milli takıma dönmek istediğini belirtti. Macaristan'ın coşkulu ve sert oynayan bir takım olduğunu dile getiren Çelik, kolay kolay mağlup olmadıklarını ve uzun süre aynı hocayla çalıştıklarını söyledi. Macaristan'ın oyun stili biraz Çekya'ya benzediğini ancak her takımın kendine özgü bir oyun anlayışı olduğunu ifade etti. Avrupa Şampiyonası'nda gruptan çıkmayı hedeflediklerini ve son iki turnuvada iyi sonuçlar alamadıklarını belirten Çelik, ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyledi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Vincenzo Montella A Milli Futbol Takımı Aspor Macaristan A Milli Takım