A MİLLİ TAKIM: Macaristan - Türkiye maçı hangi kanalda, şifresiz mi ve saat kaçta? Macaristan - Türkiye maçı ne zaman?


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Ay-yıldızlılar, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Macaristan ile karşı karşıya geliyor. Macaristan - Türkiye maçında gözler ilk kez milli takım formasını giyecek oyunculara çevrildi.

Futbolda milli mesai başlıyor. Ay-yıldızlılar, Montella'nın yönetiminde başarılı bir dönemi geride bıraktıktan sonra Avrupa Futbol Şampiyonası'na odaklandı. Milli takım kadrosuna ilk kez davet edilen Semih Kılıçsoy, Can Uzun, Ahmetcan Kaplan ve Muhammed Şengezer de Türkiye'nin dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. A Milli Futbol Takımı son resmi maçını EURO 2024 elemelerindeki Galler maçıyla oynamıştı. D Grubu'nda yer alan milli takım, oynadığı 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak grubunu 17 puanla lider tamamlamıştı.

Macaristan - Türkiye hazırlık maçının detayları da açıklandı. Maç, Budapeşte'deki Puskás Arena'da 22 Mart Cuma günü saat 22.45'te başlayacak. Karşılaşma TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

A Milli Takım, Riva'da devam eden hazırlıklarının ardından 21 Mart Perşembe günü saat 16.00'da özel uçakla Macaristan'a hareket edecek. Mücadelenin ardından milli takım, Macaristan'da 3 günlük bir kamp yaparak Avusturya maçının hazırlıklarını gerçekleştirecek.

Özel maçın ardından milli takım kafilesi Macaristan'da kalacak ve Avusturya hazırlıklarını sürdürecek. Montella yönetimindeki milli takımın aday kadrosu, Macaristan ve Avusturya maçları için belirlenmişti. Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı. Bu oyuncuların yerine Rıdvan Yılmaz ve Oğuz Aydın kadroya dahil edildi.

A Milli Takım'ın kadrosu şu şekilde:

Kaleci: Mert Günok, Muhammed Şengezer, Okan Kocuk, Uğurcan Çakır
Defans: Mert Müldür, Zeki Çelik, Ahmetcan Kaplan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Samet Akaydin, Cenk Özkacar, Rıdvan Yılmaz
Orta Saha: Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Orkun Kökçü, Salih Özcan
Forvet: Oğuz Aydın, İrfan Can Kahveci, Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kılıçsoy, Abdülkadir Ömür, Arda Güler, Can Uzun, Enes Ünal, Kenan Yıldız, Yusuf Yazı

Milli Takım, Macaristan karşılaşmasının ardından Avusturya maçının hazırlıklarına başlayacak. Avusturya - Türkiye hazırlık maçı 26 Mart Salı günü oynanacak.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.