1 MAYIS (BUGÜN) OKULLAR VE ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? ???? 1 Mayıs Çarşamba okullar ve üniversiteler resmi tatil mi, kapalı mı, açık mı?


Google News

Yayınlama: 3 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili sorular gündemde. İşçi Bayamı olarak kutlanan 1 Mayıs bugün okullar ve üniversiteler tatil mi merak ediliyor.

2024 Resmi tatiller takviminde 1 Mayıs İşçi Bayramı bulunmaktadır. 1 Mayıs İşçi Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yıl da resmi tatil olarak kutlanacak.

Bu nedenle, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite sınıfları 1 Mayıs'ta tatil olacak.

Üniversite öğrencileri de 1 Mayıs'ta tatil yapabilecekler.

Diğer resmi tatiller arasında 1 Ocak'ta Yılbaşı, 9 Nisan'da Ramazan Bayramı arifesi, 10 Nisan'da Ramazan Bayramı'nın 1. günü, 23 Nisan'da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs'ta Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 15 Temmuz'da Demokrasi ve Milli Birlik Günü, 30 Ağustos'ta Zafer Bayramı ve 29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı bulunmaktadır.

Bu bilgiler doğrultusunda, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın resmi tatil olduğunu ve ilkokul, ortaokul, lise ve üniversitelerin tatil olacağını söyleyebiliriz.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

1 mayis 1 mayis tatil mi 1 mayis resmi tatil mi 1 mayis okullar tatil mi 1 mayis universiteler tatil mi 1 mayis isci bayrami