Okullar kapanacak mı? Okullar ne zaman kapanıyor? Yaz tatili ne zaman başlıyor?


Google News

Yayınlama: 3 yıl önce

Son güncelleme: 3 yıl önce

Okuma süresi: 3 dakika

Yüz yüze eğitim başladıktan sonra öğrenciler ve veliler eğitim öğretim yılının ne zaman biteceğini merak ediyor. Yüz yüze eğitimin geç başlaması okulların kapanış tarihinin de değişmesine sebep oldu.

Okulların ne zaman kapanacağı son zamanlarda merak konusu oldu. Sürekli değişen tarihlerden dolayı okulların bu yıl ne zaman tatile gireceği de sıkça araştırılıyor.

 2. dönem okulların ne zaman kapanacağı birçok kişi tarafından sıkça araştırılıyor. Okulların bu yıl Haziran ayında kapanması beklenirken tarihler yeniden değişti! Öğrenciler 'Okullar ne zaman kapanacak 2021?' sorusuna cevap aramaya başladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, konuya ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Peki, Okullar ne zaman tatile giriyor? Yaz tatili ne zaman 2021? İşte detaylar...


2021 Okullar ne zaman kapanacak? 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un açıklamalarında en önemli konular, okulların kapanması ve ara tatil oldu. Bakan Selçuk, okulların kapanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada 2 Temmuz'a kadar öğrencileri okullarda tutma niyetleri olduğunu söylerken ara tatil ve yaz tatili hakkında da önemli bilgiler paylaştı.


Okullar tekrar kapanacak mı?

Korona virüs vakalarının 29 bini geçmesi sebebiyle okullar tekrar kapanacak mı  sorusu akıllara geldi. Konuyla alakalı henüz resmi bir açıklama yapılmadı fakat Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, önceki açıklamalarında okulları dönem sonuna kadar açık tutma niyetinde olduklarını açıklamıştı.


Yaz tatili ne zaman başlayacak?

2021 yaz tatilinin 2 Temmuz'da başlayacağını belirten Ziya Selçuk, tarihlerde herhangi bir değişim olmadığı takdirde öğrencilerin karnelerini bu tarihte alacağını belirtti.15 Haziran'da bitmesi beklenen eğitim öğretim yılı bu açıklamalar doğrultusunda 17 gün uzayacak.




Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Okul Tatil MEB Ziya Selçuk