Büyükşen cinayetinde son dakika gelişmesi...


Google News

Yayınlama: 3 yıl önce

Son güncelleme: 3 yıl önce

Okuma süresi: 3 dakika

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te uzun süredir çözüme kavuşturulmaya çalışılan ve kamuoyunda mehir cinayeti olarak da bilinen Büyükşen cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te uzun süredir konu edilen Büyükşen cinayeti ile ilgili Konya'nın Karatay ilçesinde Necla Büyükşen (54) ve Metin Büyükşen'in (55) 3 yıl önce evlerinde pompalı tüfekle öldürülmenin ardından kurulan özel ekip, bu sabah operasyon düzenledi.

Olaydan kurtulan çiftin kızı Büşra Büyükşen ve kardeşi Uğur Büyükşen'in de aralarında bulunduğu toplamda 24 kişi gözaltına alındı.

Osman Büyükşen'in de tutuklandığı iddia edildi fakat ailenin en küçük oğlu olan Osman Büyükşen, resmi Twitter hesabından bu haberi yalanladı.

Büyükşen cinayeti

1) Tv'ye çıktıysanız bunları göze alacaksınız gibi akıl dışı bir dayanakla, apaçık yalan olduğu belli olan şeyleri bilgi/yorum diye paylaşan, bunu da kişi mahremiyetini hiçe sayarak ve toplum merakını kullanarak kazanç/prim elde etmek için yapan kişilere ne demek gerekir?

2) Bundan farklı olarak hemen her gün itiraf etti, intihar etti, vuruldu, öldü, tutuklandı, uçtu, kaçtı vs diye saçma sapan videolar hazırlayan sözüm ona karakterlere ne demek gerekir? Ben onlar adına utanırken onların para için yaptığı bu utanmazlığa karşı ne demek gerekir?

3) Bir haber olursa bunu duyacağınız yerler bellidir. O yüzden bu yalan paylaşımları yapanların bitmesi için o paylaşımları İZLEMEYIN, İZLETTİRMEYİN VE KESİNLİKLE BU KANALLARI -lZLEMEDEN- ŞIKAYET EDİN.

4) Bu şahısların da eğer akıl sağlığı yerindeyse bu tarz paylaşımları derhal sonlandırmaları gerektiğini aksi takdirde bu paylaşımlardan asıl olarak kendilerinin zararlı çıkacağını BİLMESİ GEREKİR. Akıl sağlığı yerindeyse...

mehir cinayeti

Olayla ilgili birçok iddia ortaya atıldı. İddialardan biri de Büyükşen çiftinin komşuları Osman Büyükdüzcan ile gelinleri Betül Büyükşen arasında ilişki olduğuydu.

Büyükşen ailesinin sık sık Büyükşen ailesiyle bir araya geldiği, cenaze evine hiç gitmemesinin şüphe uyandırdığı söyleniyor. Betül Büyükşen, bu iddiayı daha önce hiç duymadığını belirtti.

Büyükşen, "Osman Büyükdoğrucan benden büyük. Ben sadece babamla bir araya geldiğimizde çay demlerdim. Bunun dışında telefon numarası bile yok", dedi.

İddiaya göre Büyükşen çiftini öldüren kişi veya kişilerin amacı başka birini öldürmekti. Evler arasındaki benzerlikten dolayı Metin – Necla Büyükşen çifti öldürüldü. Olayla ilgili olarak, İsmil sakinleri, Büyükşen ailesinin evinin yakınında sorun yaşayan bir aile olduğunu ve bu ailede bir ilişkiden ve bir tefeciden alınan borçtan söz edildiğini bildirmekte.

Bu nedenle kaza sonucu bir cinayet olabileceği iddiası güncelliğini koruyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Benzer İçerikler
Müge Anlı Müge Anlı ile Tatlı Sert